Jump to content

Build Theme!
  •  
  • Infected?

WE'RE SURE THAT YOU'LL LOVE US!

Hey there! :wub: Looks like you're enjoying the discussion, but you're not signed up for an account. When you create an account, we remember exactly what you've read, so you always come right back where you left off. You also get notifications, here and via email, whenever new posts are made. You can like posts to share the love. :D Join 91639 other members! Anybody can ask, anybody can answer. Consistently helpful members may be invited to become staff. Here's how it works. Virus cleanup? Start here -> Malware Removal Forum.

Try What the Tech -- It's free!


Photo

INTERNET EXPLORER 7


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 yvopen

yvopen

    New Member

  • New Member
  • Pip
  • 2 posts

Posted 05 February 2009 - 04:33 PM

Ie7 won't open any links, or pages with a download. i recently had huge problems with viruses, but they are gone now. i'm at a complete loss on how to fix this.

    Advertisements

Register to Remove


#2 tallin

tallin

    SuperMember

  • Authentic Member
  • PipPipPipPipPip
  • 2,341 posts

Posted 05 February 2009 - 04:41 PM

Posted Image yvopen,

Enjoy this great forum.

Can you post the link where your system was cleared of Malware please.

You will get good advice from this link for New Members.

kind regards,

#3 yvopen

yvopen

    New Member

  • New Member
  • Pip
  • 2 posts

Posted 05 February 2009 - 05:33 PM

I used the spybot search and destroy program, and bought avg 8.o. I read the welcome for new members, but i can't download the file they suggest for the registry. i can't even get to the page.

Edited by yvopen, 05 February 2009 - 05:45 PM.


#4 tallin

tallin

    SuperMember

  • Authentic Member
  • PipPipPipPipPip
  • 2,341 posts

Posted 05 February 2009 - 10:25 PM

Hi yvopen,

Try to troubleshoot your issue using this link - specifically methods 3 and 4.

kind regards,

Related Topics



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users