Jump to content

Build Theme!
  •  
  • Infected?

WE'RE SURE THAT YOU'LL LOVE US!

Hey there! :wub: Looks like you're enjoying the discussion, but you're not signed up for an account. When you create an account, we remember exactly what you've read, so you always come right back where you left off. You also get notifications, here and via email, whenever new posts are made. You can like posts to share the love. :D Join 91702 other members! Anybody can ask, anybody can answer. Consistently helpful members may be invited to become staff. Here's how it works. Virus cleanup? Start here -> Malware Removal Forum.

Try What the Tech -- It's free!


Photo

Failure for Internet Explorer and MSN EXplorer


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 free

free

    Authentic Member

  • Authentic Member
  • PipPip
  • 94 posts

Posted 14 January 2009 - 07:06 PM

HI, I am having trouble entering into the hotmail site with Internet explorer 7. It comes up as not connected, although i am connected it could be an error with my firewall settings because it lets me go to other sites such as the google address, not to the online hotmail login though. This has only recently happened when i have upgraded to Windows SP 3 and upgraded to internet explorer 7. Any help much appreciated. Regards

    Advertisements

Register to Remove


#2 bizarrebob

bizarrebob

    Silver Member

  • Authentic Member
  • PipPipPip
  • 395 posts
  • Interests:Computers. Video games.

Posted 15 January 2009 - 11:22 AM

Hi free, Can you provide a screenshot of what you mean by ''not connected''. Many thanks, 'Bob

::: My Spec :::

Windows 7
Intel Core Duo @ 2.8ghz
4gb OCZ RAM @ 1066mhz
ATI 4870 512mb



The help you receive here is free. If you wish to show your appreciation, then you may donate to help keep us online


#3 Ztruker

Ztruker

    WTT Tech

  • Tech Team
  • 7,781 posts
  • Interests:Helping people fix MS Windows related computer problems of all kinds.

    Good, inexpensive wine (not an oxymoron).

Posted 16 January 2009 - 08:31 PM

Try starting IE7 without addons, see if it works. If so then use Tools / Internet Options to disable addons one at a time until you find the culprit.

Rich

Artificial intelligence is no match for natural stupidity.


#4 free

free

    Authentic Member

  • Authentic Member
  • PipPip
  • 94 posts

Posted 16 January 2009 - 08:33 PM

Hi Bob, How do i provide a screen shot and paste it to the message board?? Thanks Free

#5 bizarrebob

bizarrebob

    Silver Member

  • Authentic Member
  • PipPipPip
  • 395 posts
  • Interests:Computers. Video games.

Posted 17 January 2009 - 04:30 AM

Hi Bob,

How do i provide a screen shot and paste it to the message board??

Thanks

Free


Hi free,

On your keyboard there is a button called 'Print Screen' usually in the top right hand side next to F12 in my case. Press 'Print Screen' to take the screenshot and then click Start and click Run. Type 'mspaint' without the quotes and click anywhere on the white page and then on your keybaord, press and hold Ctrl and press the later V to paste the image.

Go to Fileand Save As. Save the image to your desktop as a *.jpg (where * is the filename e.g picture.jpg) and reply to this message and underneath where you type there is an option to 'Choose' an attachment. Browse to your *.jpg and click it so the path shows in the box and then click Upload.

I will then be able to see the screenshot you taken.

Hope this helps,

'Bob

::: My Spec :::

Windows 7
Intel Core Duo @ 2.8ghz
4gb OCZ RAM @ 1066mhz
ATI 4870 512mb



The help you receive here is free. If you wish to show your appreciation, then you may donate to help keep us online


#6 Ztruker

Ztruker

    WTT Tech

  • Tech Team
  • 7,781 posts
  • Interests:Helping people fix MS Windows related computer problems of all kinds.

    Good, inexpensive wine (not an oxymoron).

Posted 17 January 2009 - 03:11 PM

Complete instructions for including a picture in your post are in the Windows 101 tutorials. See here: http://forums.whatth...101_t96285.html

Rich

Artificial intelligence is no match for natural stupidity.


#7 free

free

    Authentic Member

  • Authentic Member
  • PipPip
  • 94 posts

Posted 19 January 2009 - 06:51 PM

Hi Bob, Here is the screen shot that you requested. Many thanks, Free

Attached Thumbnails

  • untitled.JPG


#8 Abydos

Abydos

    WTT Tech Emeritus

  • Authentic Member
  • PipPipPipPipPip
  • 1,736 posts

Posted 19 January 2009 - 07:48 PM

Hi free

This is the MS article on how to troubleshoot IE when you get the message
"Internet Explorer cannot display the webpage".

http://support.microsoft.com/kb/926431

However, I did notice that you don't have difficulties opening other pages.
As Hotmail pages are HTTPS pages (Encrypted pages) could you please
check the following:

Open IE
Click Tools in the top menu
Internet Options
Click on the advanced tab

In the scroll box, scroll down to security, find these two entries:

Use SSL 3.0
Use TSL 1.0


There should be a checkmark / Tick in each. Place one if none is present.
In the case you have to place one / two, click the radio button apply at bottom.
Close down active windows, restart IE and see how it goes.

Otherwise, there is always the troubleshooting guide provided by MS to try.

Regards Abydos

Edited by Abydos, 19 January 2009 - 07:49 PM.

Abydos

Asking for Technical Help


Preventing Malware Slow PC? Recovery Console!

"I am not young enough to know everything" - Oscar Wilde

Related Topics



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users