Jump to content

Build Theme!
  •  
  • Infected?

WE'RE SURE THAT YOU'LL LOVE US!

Hey there! :wub: Looks like you're enjoying the discussion, but you're not signed up for an account. When you create an account, we remember exactly what you've read, so you always come right back where you left off. You also get notifications, here and via email, whenever new posts are made. You can like posts to share the love. :D Join 91704 other members! Anybody can ask, anybody can answer. Consistently helpful members may be invited to become staff. Here's how it works. Virus cleanup? Start here -> Malware Removal Forum.

Try What the Tech -- It's free!


Photo

Internet Explorer Problem


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 imadriz

imadriz

    New Member

  • New Member
  • Pip
  • 6 posts

Posted 23 October 2007 - 07:17 AM

Hello: I have a window Vista Laptop. Suddenly I canít use the internet explorer (Not find the page) but I have Internet connection I have e-mail (outlook) (send and receive) also I can use the messenger and skype. But it's impossible to surf the web. When I got to safe mode everything work but when I return to normal mode Its the same I canít navigate the web. Can you help me please? . Best regards Ivan

    Advertisements

Register to Remove


#2 imadriz

imadriz

    New Member

  • New Member
  • Pip
  • 6 posts

Posted 23 October 2007 - 08:53 AM

Problem solves. (Uninstall Norton) Thanks

Related Topics



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users