Jump to content

Build Theme!
  •  
  • Infected?

WE'RE SURE THAT YOU'LL LOVE US!

Hey there! :wub: Looks like you're enjoying the discussion, but you're not signed up for an account. When you create an account, we remember exactly what you've read, so you always come right back where you left off. You also get notifications, here and via email, whenever new posts are made. You can like posts to share the love. :D Join 91983 other members! Anybody can ask, anybody can answer. Consistently helpful members may be invited to become staff. Here's how it works. Virus cleanup? Start here -> Malware Removal Forum.

Try What the Tech -- It's free!


Photo

No Audio In Wmp 7.1


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 fodera13606

fodera13606

    Authentic Member

  • Authentic Member
  • PipPip
  • 59 posts

Posted 07 December 2004 - 09:12 PM

Since this forum has helped me get rid of a browser hijacker,I thought I might ask another question. For some reason I am unable to get my WMP(7.1) to play any audio whatsoever.I even tried an earlier version with no success. I get an error message saying(something to this effect)"Unable to play audio stream,no drivers or drivers no working properly. I know that I have an audio driver,the speakers ARE connected and on.The mute switch is NOT checked.I have redownloaded and reinstalled the player. Again the video stream is just fine....just no sound.This also occurs even when I am trying to listen to an MP3. I have looked everywhere I can find on my computer and don't know where to find the answer. I am running Window's 98. Any help would be greatly appreciated. Pete

Edited by fodera13606, 07 December 2004 - 09:13 PM.

    Advertisements

Register to Remove

Related Topics



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users