Jump to content

Build Theme!
  •  
  • Infected?

WE'RE SURE THAT YOU'LL LOVE US!

Hey there! :wub: Looks like you're enjoying the discussion, but you're not signed up for an account. When you create an account, we remember exactly what you've read, so you always come right back where you left off. You also get notifications, here and via email, whenever new posts are made. You can like posts to share the love. :D Join 91911 other members! Anybody can ask, anybody can answer. Consistently helpful members may be invited to become staff. Here's how it works. Virus cleanup? Start here -> Malware Removal Forum.

Try What the Tech -- It's free!


Photo

Web Browsers are only working in safe mode!


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 sanjay74

sanjay74

    New Member

  • New Member
  • Pip
  • 2 posts

Posted 06 April 2013 - 11:17 AM

Please help. I am unable to surf the internet on either chrome, IE or firefox in normal boot mode, however in safe mode these work fine.

    Advertisements

Register to Remove


#2 Ztruker

Ztruker

    WTT Tech

  • Tech Team
  • 7,807 posts
  • Interests:Helping people fix MS Windows related computer problems of all kinds.

    Good, inexpensive wine (not an oxymoron).

Posted 06 April 2013 - 01:28 PM

Hi sanjay74, welcome to WhatTheTech.

Try following these Microsoft directions, see if you can identify the problem: How to perform a clean boot to troubleshoot a problem in Windows 8, Windows 7, or Windows Vista

Rich

Artificial intelligence is no match for natural stupidity.


#3 sanjay74

sanjay74

    New Member

  • New Member
  • Pip
  • 2 posts

Posted 06 April 2013 - 02:16 PM

Thank you for the advice! when I eliminate half of the checked boxes in the startup item list internet is working fine. I will narrow it down...to which item is causing the issue

Related Topics



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users