Jump to content

Build Theme!
  •  
  • Infected?

WE'RE SURE THAT YOU'LL LOVE US!

Hey there! :wub: Looks like you're enjoying the discussion, but you're not signed up for an account. When you create an account, we remember exactly what you've read, so you always come right back where you left off. You also get notifications, here and via email, whenever new posts are made. You can like posts to share the love. :D Join 92320 other members! Anybody can ask, anybody can answer. Consistently helpful members may be invited to become staff. Here's how it works. Virus cleanup? Start here -> Malware Removal Forum.

Try What the Tech -- It's free!


Photo

ubuntu 10.10


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 lesterfarley

lesterfarley

    New Member

  • New Member
  • Pip
  • 1 posts

Posted 26 December 2010 - 07:51 AM

Need help with a Ubuntu 10.10 booting problem.
When I attempt to boot to Ubuntu , I receive a message "NO VIDEO SIGNAL" .

Can anyone help correct this problem?

Lester Farley

****!12@yahoo.com
Edited by paws Email address removed

Edited by paws, 26 December 2010 - 10:46 AM.

    Advertisements

Register to Remove


#2 paws

paws

    Tech Team

  • Administrator
  • 6,046 posts

Posted 26 December 2010 - 10:50 AM

Hi and welcome to the WTT forums. Sorry t hear of the problems with your computer. I have edited your email address...its not wise to provide email addresses in open forums...(not unless you want an inbox flooded out with spam that is!) So that our members can respond to your question, can you confirm that your VDU is working correctly...please connect it up to a known working computer and let us know if there is any change in the error message Regards paws
The help you receive here is free. If you wish to show your appreciation, then you may donate to help keep us online. http://www.whatthetech.com/donate

Related Topics



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users