Jump to content

Build Theme!
  •  
  • Infected?

WE'RE SURE THAT YOU'LL LOVE US!

Hey there! :wub: Looks like you're enjoying the discussion, but you're not signed up for an account. When you create an account, we remember exactly what you've read, so you always come right back where you left off. You also get notifications, here and via email, whenever new posts are made. You can like posts to share the love. :D Join 91634 other members! Anybody can ask, anybody can answer. Consistently helpful members may be invited to become staff. Here's how it works. Virus cleanup? Start here -> Malware Removal Forum.

Try What the Tech -- It's free!


Photo

Internet and restore problems


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 schalk

schalk

    Authentic Member

  • Authentic Member
  • PipPip
  • 28 posts

Posted 22 October 2009 - 09:46 AM

I have just moved to a new house with wireless internet. On one computer I have managed to get attached to the wireless connection without any trouble. On the other one (also an IBM Thinkpad)I can't. It detects the network, asks me for my password, and when I put that it responds by saying that it can't find a certificate to connect me. The wireless connection button at bottom right indicates that the wireless internet connection of "off" but does nothing when I try to turn it on. I've tried to use the IBM restore programme, but its buttons don't respond at all--in fact only part of the page comes up. So I suspect that I have some malware. The problem is that all fixes I have seen involve downloading programmes. But if one's internet connection is the problem, what does one do? I have run Malware Malbytes, and it shows no infections. I do have Erunt loaded on the computer. Thanks Schalk

    Advertisements

Register to Remove

Related Topics



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users