Jump to content

Build Theme!
  •  
  • Infected?

WE'RE SURE THAT YOU'LL LOVE US!

Hey there! :wub: Looks like you're enjoying the discussion, but you're not signed up for an account. When you create an account, we remember exactly what you've read, so you always come right back where you left off. You also get notifications, here and via email, whenever new posts are made. You can like posts to share the love. :D Join 91699 other members! Anybody can ask, anybody can answer. Consistently helpful members may be invited to become staff. Here's how it works. Virus cleanup? Start here -> Malware Removal Forum.

Try What the Tech -- It's free!


Photo

Internet Problems


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 tmor1977

tmor1977

    New Member

  • New Member
  • Pip
  • 3 posts

Posted 03 September 2007 - 03:16 PM

my computer would run fine for a couple days then all of sudden i can not sign on to the internet even though it says i have a full signal... i have IE 6.0 and also use Mozilla, running wireless internet... running Windows XP... so the only way i can get on the internet is to do system restore, i have already done this several times and dont want to keep doing this.. any suggestions??

    Advertisements

Register to Remove


#2 paws

paws

    Tech Team

  • Administrator
  • 5,929 posts

Posted 03 September 2007 - 04:01 PM

Hi, sorry to hear of the problems with your machine, have you checked your TCP/IP properties in network connections? These are usually set to: "obtain IP address automatically" and also: " obtain Dns server automatically" if these are Ok check that your 2 way software firewall is allowing access Regards paws
The help you receive here is free. If you wish to show your appreciation, then you may donate to help keep us online. http://www.whatthetech.com/donate

Related Topics



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users