Jump to content

Build Theme!
  •  
  • Infected?

WE'RE SURE THAT YOU'LL LOVE US!

Hey there! :wub: Looks like you're enjoying the discussion, but you're not signed up for an account. When you create an account, we remember exactly what you've read, so you always come right back where you left off. You also get notifications, here and via email, whenever new posts are made. You can like posts to share the love. :D Join 91702 other members! Anybody can ask, anybody can answer. Consistently helpful members may be invited to become staff. Here's how it works. Virus cleanup? Start here -> Malware Removal Forum.

Try What the Tech -- It's free!


Photo

Problem with loading photobucket pictures


  • This topic is locked This topic is locked
3 replies to this topic

#1 Shax

Shax

    New Member

  • Authentic Member
  • Pip
  • 14 posts

Posted 30 January 2006 - 01:34 PM

Hi, I was referred here by another user of the forum, and I was hoping you can help me with my problem.

Whenever I load up my site, all photobucket pictures don't load up :( . Imageshack and other pictures do load up. I tried contacting photobucket.com but they couldn't help me with my problem. They said that it is a setting on my computer :blink: . I;m not sure what setting they are referring to :unsure: . So if someone can help i would be greatly appreciative. :D


Logfile of HijackThis v1.99.1
Scan saved at 2:54:56 PM, on 1/30/2006
Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180)


Edited by Shax, 30 January 2006 - 01:56 PM.

    Advertisements

Register to Remove


#2 ken545

ken545

    Forum God

  • Classroom Teacher
  • 23,207 posts
  • Interests:Fighting Malware and cooking some great Italian and TexMex food
  • MVP

Posted 07 February 2006 - 11:59 AM

Shax, Welcome to the forum, sorry about the delay but we are overwhelmed with logs. I need you to post a complete HJT log and if it looks like your log is clean, i will direct you to some windows tech support sites that deal with this sort of issue. Ken :D

Edited by ken545, 07 February 2006 - 01:05 PM.

Jeffce_zpsa19ee2e6.png

 

 

 

Want to help others, Join our Malware Removal Classroom  HERE

The forum is staffed by volunteers who donate their time and expertise.
If you feel you have been helped, please consider a donation.
donate.gif

 

Find us on Facebook
Please LIKE and SHARE

 

 

Just a reminder that threads will be closed if no reply in 3 days.


#3 Shax

Shax

    New Member

  • Authentic Member
  • Pip
  • 14 posts

Posted 11 February 2006 - 02:20 AM

You're not going to believe this, but they seem to be loading fine now ??? lol Thanks anyway :)

#4 ken545

ken545

    Forum God

  • Classroom Teacher
  • 23,207 posts
  • Interests:Fighting Malware and cooking some great Italian and TexMex food
  • MVP

Posted 11 February 2006 - 06:35 AM

Hey Shax,

Glad your not having problems. If in the future you think that it may be virus related, be sure to post a complete HJT log into the Malware removal forum.

Thanks for using Tom Coyote.

Ken :D

Jeffce_zpsa19ee2e6.png

 

 

 

Want to help others, Join our Malware Removal Classroom  HERE

The forum is staffed by volunteers who donate their time and expertise.
If you feel you have been helped, please consider a donation.
donate.gif

 

Find us on Facebook
Please LIKE and SHARE

 

 

Just a reminder that threads will be closed if no reply in 3 days.

Related Topics



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users