Jump to content

Build Theme!
  •  
  • Infected?

WE'RE SURE THAT YOU'LL LOVE US!

Hey there! :wub: Looks like you're enjoying the discussion, but you're not signed up for an account. When you create an account, we remember exactly what you've read, so you always come right back where you left off. You also get notifications, here and via email, whenever new posts are made. You can like posts to share the love. :D Join 91987 other members! Anybody can ask, anybody can answer. Consistently helpful members may be invited to become staff. Here's how it works. Virus cleanup? Start here -> Malware Removal Forum.

Try What the Tech -- It's free!


Photo

IE6 CrAsH CrASh cRasH again & again & again...


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 product53

product53

    New Member

  • Authentic Member
  • Pip
  • 11 posts

Posted 26 January 2006 - 11:24 PM

This problem keeps re-occurring: (On my Dell 4600/XP SP-2) I will have a few IE 6 browser windows open, then usually one of them will freeze, then CPU usage spikes to 100% - causing the computer to take several minutes to perform the simplest operations. I usually have to (wait for) the task manager to open so I can close out of IE – although often, the problem is still there so I have to reboot the system. I have been trying in-vein for months to correct this.

I have Spybot, Ad-aware, HJT, Awido, Spywareblaster, SpywareGuard, My computer is protected by CA eTrust security suite, I have cleaned, error detected & defragged the HD several times and run sfc /scannow… Nothing works!

Here are some forum links to everything I have tried to date:

http://www.microsoft...f8-ab7c00535938

http://forums.tomcoy...81

As far as I can tell, with all of the scans, cleanings, and deletions, my machine is free of viruses and spyware & maleware. Can anyone fix this? Where’s Bill Gates when I need him?

    Advertisements

Register to Remove

Related Topics



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users