Jump to content

Build Theme!
  •  
  • Infected?

WE'RE SURE THAT YOU'LL LOVE US!

Hey there! :wub: Looks like you're enjoying the discussion, but you're not signed up for an account. When you create an account, we remember exactly what you've read, so you always come right back where you left off. You also get notifications, here and via email, whenever new posts are made. You can like posts to share the love. :D Join 91808 other members! Anybody can ask, anybody can answer. Consistently helpful members may be invited to become staff. Here's how it works. Virus cleanup? Start here -> Malware Removal Forum.

Try What the Tech -- It's free!


Photo

Is There A Problem Over At Net Integration?


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Angoid

Angoid

    Developer

  • Dev
  • PipPip
  • 230 posts
  • Interests:Church, Computers, R/C model aircraft

Posted 19 November 2004 - 07:33 AM

I'm just wondering if there's a problem with the forums at N-I right now. I tried getting in last night and was unable to access the site at all, and a bit later I was able to get to the site but not the forums. Just trying now (from work, so different PC) and again I can get to the site but not the forums. Get poxy (sorry, I mean proxy) error 11001 - host not found. Anyone else experienced this?
If you don't know what eschatology is then don't worry; it's not the end of the world.

    Advertisements

Register to Remove


#2 VashonDude

VashonDude

    New Member

  • New Member
  • Pip
  • 5 posts

Posted 19 November 2004 - 12:08 PM

Just tried it a few minutes ago... no problems. -- LB

Related Topics



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users