Jump to content

Build Theme!
  •  
  • Infected?

WE'RE SURE THAT YOU'LL LOVE US!

Hey there! :wub: Looks like you're enjoying the discussion, but you're not signed up for an account. When you create an account, we remember exactly what you've read, so you always come right back where you left off. You also get notifications, here and via email, whenever new posts are made. You can like posts to share the love. :D Join 92262 other members! Anybody can ask, anybody can answer. Consistently helpful members may be invited to become staff. Here's how it works. Virus cleanup? Start here -> Malware Removal Forum.

Try What the Tech -- It's free!


Photo

Outlook 2010 exchange account ,,,,search not working proparly


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 zillah

zillah

    New Member

  • Authentic Member
  • Pip
  • 10 posts

Posted 23 November 2013 - 03:22 PM

Dear Experts

I have got windows 7-64 bit with outlook 2010 retrieving my work email ( exchange)

Recently I realized when I search outlook sent folder nothing get displayed.

Initially problem was with " Search Tools --> Indexing status ".

I followed the instruction in the ink below :

http://www.standss.c...7-outlook-2010/

But still I am having same issue

Thanks


    Advertisements

Register to Remove


#2 paws

paws

    Tech Team

  • Administrator
  • 6,038 posts

Posted 25 November 2013 - 02:45 AM

Hi Zillah,

Have you set up your MSO 2010 to save your sent emails in a particular location?

Take a look here:

http://office.micros...A010164216.aspx

 

If this doesn't help and you are having issues with "work" emails then maybe its time to raise the problem with the folks responsible for your work IT support?

Do you have the same problems when sending emails to your chums (non work related) and not using Exchange?

Regards

paws


The help you receive here is free. If you wish to show your appreciation, then you may donate to help keep us online. http://www.whatthetech.com/donate

#3 zillah

zillah

    New Member

  • Authentic Member
  • Pip
  • 10 posts

Posted 26 November 2013 - 04:49 AM

Hi

 

Have you set up your MSO 2010 to save your sent emails in a particular location?

No I haven't done anything like

 

 

Do you have the same problems when sending emails to your chums (non work related) and not using Exchange?

I use outlook only for exchange , and I am using thuderbord for my gmail account

 

 

with the folks responsible for your work IT support?

 

They don't have much knowledge

 

Regards



#4 paws

paws

    Tech Team

  • Administrator
  • 6,038 posts

Posted 02 December 2013 - 03:55 AM

Hi

 

Have you set up your MSO 2010 to save your sent emails in a particular location?

No I haven't done anything like

 

 It might be wise to consider doing that and see if it helps.

Regards

paws


The help you receive here is free. If you wish to show your appreciation, then you may donate to help keep us online. http://www.whatthetech.com/donate

Related Topics



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users