Jump to content

Build Theme!
  •  
  • Infected?

WE'RE SURE THAT YOU'LL LOVE US!

Hey there! :wub: Looks like you're enjoying the discussion, but you're not signed up for an account. When you create an account, we remember exactly what you've read, so you always come right back where you left off. You also get notifications, here and via email, whenever new posts are made. You can like posts to share the love. :D Join 91911 other members! Anybody can ask, anybody can answer. Consistently helpful members may be invited to become staff. Here's how it works. Virus cleanup? Start here -> Malware Removal Forum.

Try What the Tech -- It's free!


Photo

Browsers (IE and Firefox) intemittently hangs when loading new pages


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 blkmagik73

blkmagik73

    New Member

  • New Member
  • Pip
  • 1 posts

Posted 16 March 2010 - 12:18 AM

Ive been having problems with my internet browsers both IE and Firefox intermittently stalls. Ive tried everything. Ran virus scans on both ESET NOD32 and Microsoft Essentials. Ran Spybot, CHKDISK, Checked MS config and cant find anything out of the ordinary and nothing popped up indicating that ive been infected I even created a guest account to see if i can localize if the issue is user specific, and pretty much i encountered the same issue.

Im starting to wonder if its something corrupted on the OS, so far its just my web browser that i have issues with. I have 3 gig of memory so thats not the issue. Any assistance would be greatly appreciated. Running out of hairs to pull


Hijack This log file

Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.3 (BETA)
Scan saved at 7:05:53 AM, on 3/15/2010
Platform: Unknown Windows (WinNT 6.01.3504)
MSIE: Internet Explorer v8.00 (8.00.7600.16385)
Boot mode: Normal

Edited by paws...HJT log removed and uplifted as an attachment Attached File  HJTlog.txt   7.23KB   294 downloads

Edited by paws, 16 March 2010 - 02:27 AM.

    Advertisements

Register to Remove


#2 paws

paws

    Tech Team

  • Administrator
  • 5,992 posts

Posted 16 March 2010 - 02:22 AM

Hi and welcome to the WTT forums.
:welcome:
We do not analyse HJt logs in this subforum so I have edited your post and uploaded your HJT (Beta) as an attachment ( if the search engines were to find it, it might encourage other folks to post their logs in this subforum and we don't want that)
Sorry to hear of the problems with your machine.If you think its possible that you have an infected computer, its best for you to have the machine checked out by a specialist malware fighter:
Go here: for directions and follow them carefully
http://forums.whatth...ed_t106388.html

The malware fighters over in the Infections Removal forum are pretty busy at the moment, as the number of folks in trouble, sometimes exceeds the number of trained advisers available.
However please be assured that they will get to your post as soon as they can.

It's important that you do not send a second or "follow up" post in the Infections Removal forum until you have received a response from them there (The malware fighters look first for posts with zero response).

If you are still having issues with your machine once its been checked for malware and declared clean, please post back here in this topic and we will do our best to help.
Regards
paws
The help you receive here is free. If you wish to show your appreciation, then you may donate to help keep us online. http://www.whatthetech.com/donate

#3 delhiuniversity

delhiuniversity

    New Member

  • Authentic Member
  • Pip
  • 10 posts

Posted 20 March 2010 - 01:31 AM

It may be the case that you have installed too many plugins in FF. I can only say about FF as i am also getting the same problem. But it do not last for long. Also FF uses too many memory of your PC and this slows down your computer..

Related Topics



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users