Jump to content

Build Theme!
  •  
  • Infected?

WE'RE SURE THAT YOU'LL LOVE US!

Hey there! :wub: Looks like you're enjoying the discussion, but you're not signed up for an account. When you create an account, we remember exactly what you've read, so you always come right back where you left off. You also get notifications, here and via email, whenever new posts are made. You can like posts to share the love. :D Join 92256 other members! Anybody can ask, anybody can answer. Consistently helpful members may be invited to become staff. Here's how it works. Virus cleanup? Start here -> Malware Removal Forum.

Try What the Tech -- It's free!


Photo

Antivirus Pro 2010 Post Infection


  • This topic is locked This topic is locked
1 reply to this topic

#1 ApplePears

ApplePears

    New Member

  • Authentic Member
  • Pip
  • 17 posts

Posted 08 October 2009 - 10:55 AM

Hi My computer has just been infected with the Antivirus Pro 2010 Infection. I've run a Malwarebytes scan and have removed the infection. However, upon rebooting the computer, two things happen: 1) The Antivirus reappears again 2) I now have a BSOD after removing all the infections from the Malwarebytes scan Computer runs pretty slow too. Was wondering if anyone could help with this. Thanks for the help rendered in the past too! :)

    Advertisements

Register to Remove


#2 Noviciate

Noviciate

    Retired WTT Teacher

  • Visiting Fellow
  • PipPipPipPipPip
  • 2,907 posts

Posted 08 October 2009 - 02:16 PM

Take a read through this and then start a fresh thread in this forum and post accordingly. Please don't forget to include a brief description of your problem, and somebody will be along as soon as.
Helpers look for posts with zero replies which is why you need to start afresh and why i'll lock this one.
Death to the salad eaters!

Related Topics



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users