Jump to content

Build Theme!
  •  
  • Infected?

WE'RE SURE THAT YOU'LL LOVE US!

Hey there! :wub: Looks like you're enjoying the discussion, but you're not signed up for an account. When you create an account, we remember exactly what you've read, so you always come right back where you left off. You also get notifications, here and via email, whenever new posts are made. You can like posts to share the love. :D Join 91987 other members! Anybody can ask, anybody can answer. Consistently helpful members may be invited to become staff. Here's how it works. Virus cleanup? Start here -> Malware Removal Forum.

Try What the Tech -- It's free!


Photo

internet problems on XP


  • Please log in to reply
56 replies to this topic

#46 r33beers

r33beers

    Authentic Member

  • Authentic Member
  • PipPip
  • 36 posts

Posted 22 November 2005 - 04:13 PM

stopped working... any other ideas?

    Advertisements

Register to Remove


#47 Crow

Crow

    WTT Tech Emeritus

  • Authentic Member
  • PipPipPipPip
  • 970 posts
  • Interests:I play golf, I like to fish tournaments (or donate). I am a Certified Applicator by day, and electronics tech after 5.

Posted 22 November 2005 - 05:05 PM

You know what probably caused that, or rather, what can and usually will cause that, is Windows updating and/or Microsoft application installations. Now, thats not to say you shouldnt update... by any means.. just that when you update or install anything microsoft, if you'll notice, alot of your previous settings (depending upon application) will return to there default settings.

"I am not sure what these four 9's mean.. but I think this Ace is kinda high"


#48 Crow

Crow

    WTT Tech Emeritus

  • Authentic Member
  • PipPipPipPip
  • 970 posts
  • Interests:I play golf, I like to fish tournaments (or donate). I am a Certified Applicator by day, and electronics tech after 5.

Posted 22 November 2005 - 05:32 PM

can you run hijack this again and post a new log

"I am not sure what these four 9's mean.. but I think this Ace is kinda high"


#49 r33beers

r33beers

    Authentic Member

  • Authentic Member
  • PipPip
  • 36 posts

Posted 22 November 2005 - 05:36 PM

i understand what your saying, but my internet still times out after roughly 10 minutes of use. do you know of any other settings that might have been changed?

#50 Crow

Crow

    WTT Tech Emeritus

  • Authentic Member
  • PipPipPipPip
  • 970 posts
  • Interests:I play golf, I like to fish tournaments (or donate). I am a Certified Applicator by day, and electronics tech after 5.

Posted 22 November 2005 - 05:44 PM

Thats a modem setting. DHCP.. dynamic IP ..go to your modem settings page and set the lease time to 200days 20hours 50min..etc..

"I am not sure what these four 9's mean.. but I think this Ace is kinda high"


#51 r33beers

r33beers

    Authentic Member

  • Authentic Member
  • PipPip
  • 36 posts

Posted 22 November 2005 - 07:22 PM

it was previously set to 0 wich it says in () means 1 day. i changed it to 99999minutes and it reverted it to 34463 minutes. im guessing thats how many minutes are in a day. i will be away untill satuday so try and think of some more ideas while im gone.

#52 Crow

Crow

    WTT Tech Emeritus

  • Authentic Member
  • PipPipPipPip
  • 970 posts
  • Interests:I play golf, I like to fish tournaments (or donate). I am a Certified Applicator by day, and electronics tech after 5.

Posted 22 November 2005 - 09:27 PM

is it still disconnecting every 10 minutes or so? also when you get a chance would you run hijack this again and post the log.

"I am not sure what these four 9's mean.. but I think this Ace is kinda high"


#53 r33beers

r33beers

    Authentic Member

  • Authentic Member
  • PipPip
  • 36 posts

Posted 22 November 2005 - 10:07 PM

i wouldnt say im disconected. my internet explorer times out and i have to restart my computer to surf the web again.

Logfile of HijackThis v1.99.1
Scan saved at 11:05:31 PM, on 11/22/2005
Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180)

Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\WINDOWS\system32\netdde.exe
C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgamsvr.exe
C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgupsvc.exe
C:\Program Files\ewido\security suite\ewidoctrl.exe
C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\Program Files\ATI Technologies\ATI Control Panel\atiptaxx.exe
C:\Program Files\QuickTime\qttask.exe
C:\Program Files\Common Files\Real\Update_OB\realsched.exe
C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgcc.exe
C:\Program Files\ATI Multimedia\main\ATISched.EXE
C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
C:\Program Files\Logitech\SetPoint\KEM.exe
C:\Program Files\Logitech\SetPoint\KHALMNPR.EXE
C:\Program Files\Hijackthis\HijackThis.exe
C:\WINDOWS\system32\wuauclt.exe

R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Search,SearchAssistant = http://channels.aimt.../aimtoolbar.jsp
O2 - BHO: (no name) - {53707962-6F74-2D53-2644-206D7942484F} - C:\PROGRA~1\SPYBOT~1\SDHelper.dll
O2 - BHO: Google Toolbar Helper - {AA58ED58-01DD-4d91-8333-CF10577473F7} - c:\program files\google\googletoolbar1.dll
O3 - Toolbar: &Google - {2318C2B1-4965-11d4-9B18-009027A5CD4F} - c:\program files\google\googletoolbar1.dll
O4 - HKLM\..\Run: [ATIPTA] C:\Program Files\ATI Technologies\ATI Control Panel\atiptaxx.exe
O4 - HKLM\..\Run: [QuickTime Task] "C:\Program Files\QuickTime\qttask.exe" -atboottime
O4 - HKLM\..\Run: [TkBellExe] "C:\Program Files\Common Files\Real\Update_OB\realsched.exe" -osboot
O4 - HKLM\..\Run: [AVG7_CC] C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgcc.exe /STARTUP
O4 - HKLM\..\Run: [Logitech Hardware Abstraction Layer] KHALMNPR.EXE
O4 - HKCU\..\Run: [ATI Launchpad] "C:\Program Files\ATI Multimedia\main\LaunchPd.exe"
O4 - HKCU\..\Run: [ATI Scheduler] C:\Program Files\ATI Multimedia\main\ATISched.EXE
O4 - HKCU\..\Run: [MSMSGS] "C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe" /background
O4 - Startup: Shortcut to KEM.lnk = C:\Program Files\Logitech\SetPoint\KEM.exe
O8 - Extra context menu item: &Google Search - res://c:\program files\google\GoogleToolbar1.dll/cmsearch.html
O8 - Extra context menu item: &Translate English Word - res://c:\program files\google\GoogleToolbar1.dll/cmwordtrans.html
O8 - Extra context menu item: Backward Links - res://c:\program files\google\GoogleToolbar1.dll/cmbacklinks.html
O8 - Extra context menu item: Cached Snapshot of Page - res://c:\program files\google\GoogleToolbar1.dll/cmcache.html
O8 - Extra context menu item: E&xport to Microsoft Excel - res://C:\PROGRA~1\MICROS~2\OFFICE11\EXCEL.EXE/3000
O8 - Extra context menu item: Similar Pages - res://c:\program files\google\GoogleToolbar1.dll/cmsimilar.html
O8 - Extra context menu item: Translate Page into English - res://c:\program files\google\GoogleToolbar1.dll/cmtrans.html
O9 - Extra button: (no name) - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program Files\Java\j2re1.4.2\bin\npjpi142.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Sun Java Console - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program Files\Java\j2re1.4.2\bin\npjpi142.dll
O9 - Extra button: ATI TV - {44226DFF-747E-4edc-B30C-78752E50CD0C} - C:\Program Files\ATI Multimedia\tv\EXPLBAR.DLL
O9 - Extra button: Research - {92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263} - C:\PROGRA~1\MICROS~2\OFFICE11\REFIEBAR.DLL
O9 - Extra button: AIM - {AC9E2541-2814-11d5-BC6D-00B0D0A1DE45} - C:\Program Files\AIM\aim.exe
O9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O16 - DPF: {01A88BB1-1174-41EC-ACCB-963509EAE56B} (SysProWmi Class) - http://support.dell....iler/SysPro.CAB
O16 - DPF: {04E214E5-63AF-4236-83C6-A7ADCBF9BD02} (HouseCall Control) - http://housecall60.t...all/xscan60.cab
O16 - DPF: {26098EA2-C95D-48EA-89B4-63C5A63BD42F} - http://www.pacimedia...ll/pcs_0021.exe
O16 - DPF: {6E32070A-766D-4EE6-879C-DC1FA91D2FC3} (MUWebControl Class) - http://update.micros...b?1119824900093
O16 - DPF: {9A9307A0-7DA4-4DAF-B042-5009F29E09E1} (ActiveScan Installer Class) - http://www.pandasoft...free/asinst.cab
O16 - DPF: {B49C4597-8721-4789-9250-315DFBD9F525} (IWinAmpActiveX Class) - http://cdn.digitalci....1.11_en_dl.cab
O16 - DPF: {FE0BD779-44EE-4A4B-AA2E-743C63F2E5E6} (IWinAmpActiveX Class) - http://pdl.stream.ao.../ampx_en_dl.cab
O20 - Winlogon Notify: WB - C:\Program Files\Stardock\Object Desktop\ThemeManager\fastload.dll
O20 - Winlogon Notify: WRNotifier - WRLogonNTF.dll (file missing)
O23 - Service: Ati HotKey Poller - ATI Technologies Inc. - C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe
O23 - Service: ATI Smart - Unknown owner - C:\WINDOWS\system32\ati2sgag.exe
O23 - Service: AVG7 Alert Manager Server (Avg7Alrt) - GRISOFT, s.r.o. - C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgamsvr.exe
O23 - Service: AVG7 Update Service (Avg7UpdSvc) - GRISOFT, s.r.o. - C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgupsvc.exe
O23 - Service: ewido security suite control - ewido networks - C:\Program Files\ewido\security suite\ewidoctrl.exe
O23 - Service: Symantec Network Drivers Service (SNDSrvc) - Symantec Corporation - C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\SNDSrvc.exe

#54 r33beers

r33beers

    Authentic Member

  • Authentic Member
  • PipPip
  • 36 posts

Posted 26 November 2005 - 08:15 PM

im getting very angry... do you know of any other sites that i could get some help off of? it seems like everyone here is stumped.

#55 Crow

Crow

    WTT Tech Emeritus

  • Authentic Member
  • PipPipPipPip
  • 970 posts
  • Interests:I play golf, I like to fish tournaments (or donate). I am a Certified Applicator by day, and electronics tech after 5.

Posted 26 November 2005 - 09:06 PM

DSLreports.com may be able to help

"I am not sure what these four 9's mean.. but I think this Ace is kinda high"

    Advertisements

Register to Remove


#56 shelf life

shelf life

    SuperMember

  • Visiting Fellow
  • PipPipPipPipPip
  • 3,191 posts

Posted 27 November 2005 - 08:31 AM

you got me stumped.

yes, there is a specific forum for your router at dslreports:

http://www.dslreports.com/forums/18

also might try FAQ/troublshooting at your router website

http://www.practicallynetworked.com/

http://compnetworkin...homenetworking/
How Can I Reduce My Risk?

#57 r33beers

r33beers

    Authentic Member

  • Authentic Member
  • PipPip
  • 36 posts

Posted 27 November 2005 - 04:47 PM

maby i didnt make this clear.... MY INTERNET IS NOT FIXED WHEN I CONNECT TO THE MEDEM DIRECTLY! in other words... ITS NOT THE ROUTER'S FAULT! sorry dont take that personal but im just going crazy without internet on a fast computer. ...that isnt healthy is it?

Related Topics



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users