Jump to content

Build Theme!
  •  
  • Infected?

WE'RE SURE THAT YOU'LL LOVE US!

Hey there! :wub: Looks like you're enjoying the discussion, but you're not signed up for an account. When you create an account, we remember exactly what you've read, so you always come right back where you left off. You also get notifications, here and via email, whenever new posts are made. You can like posts to share the love. :D Join 91735 other members! Anybody can ask, anybody can answer. Consistently helpful members may be invited to become staff. Here's how it works. Virus cleanup? Start here -> Malware Removal Forum.

Try What the Tech -- It's free!


Photo

Cpu Usage On One Web Site %100


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 DaveMC

DaveMC

    New Member

  • New Member
  • Pip
  • 1 posts

Posted 31 January 2004 - 08:45 AM

I wondered if anyone has ever run across this before. When I visit tvguide.com\listings my CPU usage will gradually climb until it reaches %100. I first noticed this on Monday when my fan kicked into high gear while browsing. It starts low (around 2%) then slowly climbs until it reaches %100 (approx 5 min.) and of course my fan is running full speed at this point. I disabled Java Scripting in one of my many troubleshooting attempts and this stopped whatever was causing the problem. I even reinstalled Flash Player and am considering repairing IE however it's only on this 'one' site! Could this be a spyware issue? I cleared all my temp internet files (select all/delete) and it made no difference. I have no virus problems (have done scans) and other than this the system runs cherry. I have never run into this before. Maybe it's bad script on the site? I hope! I haven't got a clue. Any suggestions? Comments? I don't download and no other changes to my computer in months, software, hardware, etc.. Thanks, Dave

    Advertisements

Register to Remove

Related Topics



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users