Jump to content

Build Theme!
  •  
  • Infected?

WE'RE SURE THAT YOU'LL LOVE US!

Hey there! :wub: Looks like you're enjoying the discussion, but you're not signed up for an account. When you create an account, we remember exactly what you've read, so you always come right back where you left off. You also get notifications, here and via email, whenever new posts are made. You can like posts to share the love. :D Join 91913 other members! Anybody can ask, anybody can answer. Consistently helpful members may be invited to become staff. Here's how it works. Virus cleanup? Start here -> Malware Removal Forum.

Try What the Tech -- It's free!


Photo

Slow operating


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 mwenik

mwenik

    New Member

  • Authentic Member
  • Pip
  • 10 posts

Posted 09 April 2008 - 09:21 PM

It started when we went from DSL to Fios. Our internet speed seemed slower, now the entire system seems slower. Have scanned with spyware (spyware blaster) and anti virus (AKG)
Here is my hijack this log
Edited by paws, HJT log removed and uplifted as an attachment
Attached File  HJTlog.txt   9.94KB   213 downloads
Hope someone can help!

Edited by paws, 10 April 2008 - 05:30 AM.

    Advertisements

Register to Remove


#2 Winged_Human

Winged_Human

    Authentic Member

  • Authentic Member
  • PipPip
  • 25 posts

Posted 09 April 2008 - 09:40 PM

Please post this thread in the forums located here: HijackThis™ Logs and Infections Removal You'll get a much faster response if you believe this to be a virus/Malware issue.

thank you for your patience.

Related Topics



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users