Jump to content

Build Theme!
  •  
  • Infected?

WE'RE SURE THAT YOU'LL LOVE US!

Hey there! :wub: Looks like you're enjoying the discussion, but you're not signed up for an account. When you create an account, we remember exactly what you've read, so you always come right back where you left off. You also get notifications, here and via email, whenever new posts are made. You can like posts to share the love. :D Join 91911 other members! Anybody can ask, anybody can answer. Consistently helpful members may be invited to become staff. Here's how it works. Virus cleanup? Start here -> Malware Removal Forum.

Try What the Tech -- It's free!


Photo

I'm totally hosed.


  • Please log in to reply
17 replies to this topic

#16 LDTate

LDTate

    Forum God

  • Root Admin
  • 57,172 posts

Posted 26 October 2005 - 04:18 PM

Jacee, do you have a fix for this?

The forum is run by volunteers who donate their time and expertise.

Want to help others? Join the ClassRoom and learn how.

Logs will be closed if you haven't replied within 3 days

 

If you would like to paypal.gif for the help you received.
 

Proud graduate of TC/WTT Classroom

 

    Advertisements

Register to Remove


#17 Jacee

Jacee

    SuperHelper

  • Classroom Teacher
  • 7,684 posts
  • MVP

Posted 26 October 2005 - 04:33 PM

LD, I'm sure there's something here http://www.kellys-ko...m/xp_tweaks.htm

Edited by Jacee, 26 October 2005 - 04:34 PM.

MS MVP-Security 2006~2016


#18 dubz

dubz

    Authentic Member

  • Authentic Member
  • PipPip
  • 28 posts

Posted 24 March 2006 - 02:03 PM

you may just want to try to rebuild your system from either the built in restore feature provided by compaq or by using your system restore disks. with knowing what exact services u played with things can get ugly... i would recommend consulting a professonial or checking out these boards beofre fiddlin with stuff u have no idea about.

Related Topics



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users