Jump to content

Build Theme!
  •  
  • Infected?

WE'RE SURE THAT YOU'LL LOVE US!

Hey there! :wub: Looks like you're enjoying the discussion, but you're not signed up for an account. When you create an account, we remember exactly what you've read, so you always come right back where you left off. You also get notifications, here and via email, whenever new posts are made. You can like posts to share the love. :D Join 91679 other members! Anybody can ask, anybody can answer. Consistently helpful members may be invited to become staff. Here's how it works. Virus cleanup? Start here -> Malware Removal Forum.

Try What the Tech -- It's free!


Photo

Challenging Security Problem


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 rbrooke

rbrooke

    New Member

  • New Member
  • Pip
  • 1 posts

Posted 25 October 2004 - 04:20 PM

Hello, I have something in my computer that is preventing me from connecting to some security related sites and is also preventing me from running hijackthis. Even on your own forum, if I try clicking on anything related to hijackthis or to virus/trojan cleaning, I get kicked back to the desktop. I used to have McAfee privacy service. It is now missing some application component and won't run but I can't even connect to their site. If I try typing www.mcafee.com directly into my IE bar I get kicked directly back to the desktop. If I try to googlesearch to get to mcafee, then I get there but as soon as I try to log in, I get kicked back to the desktop. I have hijack on my machine and have used it successfully on two occasions in the past (thanks to Wilders and Gladiator). Now though, I cannot get it to run. I downloaded hijack this from work, re-named it and stored it on a disk. I still cannot get it to run. It seems like there is some nasty program on my machine that is preventing me from contacting certain security site and from using hijackthis. Some anti-spyware/virus programs do still work like Ad-Aware, Spy-Bot, TDS-3, & Spyware Subtractor. Others like AVG and mcafee do not and I can't even connect to their sites. Ever heard of anything like this before ? Thanks, Ron

    Advertisements

Register to Remove


#2 New Raider

New Raider

    Authentic Member

  • Banned
  • PipPip
  • 40 posts

Posted 25 October 2004 - 05:59 PM

It sounds like you have a popup blocker on a "Strict" setting, which would block every link if not crash your browser to the desktop. I run EMS Free Surfer mk II always set to a strict setting, but I also have My Popup Killer, which will block the entire browser as well as crash links to the desktop. I found it's best to disable or just turn off My Popup Killer in favor of Free Surfer.

Related Topics



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users