Jump to content

Build Theme!
  •  
  • Infected?

WE'RE SURE THAT YOU'LL LOVE US!

Hey there! :wub: Looks like you're enjoying the discussion, but you're not signed up for an account. When you create an account, we remember exactly what you've read, so you always come right back where you left off. You also get notifications, here and via email, whenever new posts are made. You can like posts to share the love. :D Join 91865 other members! Anybody can ask, anybody can answer. Consistently helpful members may be invited to become staff. Here's how it works. Virus cleanup? Start here -> Malware Removal Forum.

Try What the Tech -- It's free!


Photo

Internet Problems! Need Help Now!


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 fixingit299

fixingit299

    New Member

  • Authentic Member
  • Pip
  • 2 posts

Posted 12 September 2004 - 08:49 PM

Hello, im having a serious problem where when I open internet explorer I am not able to reach numerous websites and I cannot log into aol instant messanger either. I have been through numerous scans through ad aware and spybot and all the other things i was instructed to do after showing my hijack this logs and an expert says that my pc is 100% clean but he would ask another expert to look into it. My friend mentioned to me that he had the same problem and said something about a 128 bit privacy setting on the network. I dont know if that helps but if anyone can tell what the problem is and how I can fix this I would appreciate so much! Thank you.

    Advertisements

Register to Remove

Related Topics



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users