Jump to content

Build Theme!
  •  
  • Infected?

WE'RE SURE THAT YOU'LL LOVE US!

Hey there! :wub: Looks like you're enjoying the discussion, but you're not signed up for an account. When you create an account, we remember exactly what you've read, so you always come right back where you left off. You also get notifications, here and via email, whenever new posts are made. You can like posts to share the love. :D Join 91983 other members! Anybody can ask, anybody can answer. Consistently helpful members may be invited to become staff. Here's how it works. Virus cleanup? Start here -> Malware Removal Forum.

Try What the Tech -- It's free!


Photo

Uploading and downloading to and from internet


  • Please log in to reply
17 replies to this topic

#1 krbybng

krbybng

    Authentic Member

  • Authentic Member
  • PipPip
  • 63 posts

Posted 27 May 2014 - 05:46 AM

Hello. For the past 3-4 weeks, I cannot load any pics to Twitter via my PC. I can also not use RealPlayer to download video clips from the Internet. Any suggestion on the cause and fix?

 

Thanks


    Advertisements

Register to Remove


#2 Ztruker

Ztruker

    WTT Tech

  • Tech Team
  • 7,815 posts
  • Interests:Helping people fix MS Windows related computer problems of all kinds.

    Good, inexpensive wine (not an oxymoron).

Posted 27 May 2014 - 05:41 PM

Exactly what happens when you try to do either? Any error messages?
Have you tried a different browser?
Did you change your anti-virus?

Rich

Artificial intelligence is no match for natural stupidity.


#3 krbybng

krbybng

    Authentic Member

  • Authentic Member
  • PipPip
  • 63 posts

Posted 28 May 2014 - 07:32 AM

Ztrucker: If trying to add a pic to Twitter, it just hangs, thinks, and times out. If trying to download using RealPlayer, same. Never getting an error message. These functions worked for years, then one day, nothing. I have not changed anything on the computer. Could it be a MS update that went haywire? Different browser...? Like Firefox or Chrome? krbybng

#4 Ztruker

Ztruker

    WTT Tech

  • Tech Team
  • 7,815 posts
  • Interests:Helping people fix MS Windows related computer problems of all kinds.

    Good, inexpensive wine (not an oxymoron).

Posted 28 May 2014 - 06:18 PM

Does it fail with other browsers like the ones you mentioned? If no, try disabling Add-ons in Internet Explorer via Tools, Manage Add-ons.


Rich

Artificial intelligence is no match for natural stupidity.


#5 krbybng

krbybng

    Authentic Member

  • Authentic Member
  • PipPip
  • 63 posts

Posted 28 May 2014 - 08:48 PM

I do not have any other browsers.  So which add-ons do I need to disable?



#6 paws

paws

    Tech Team

  • Administrator
  • 6,001 posts

Posted 29 May 2014 - 01:23 PM

If you go to Start>All Programs>Accessories>System Tools you should find an entry for Internet Explorer with no add ons
see if this improves things... if it does then you can disable them all and then reinstall them one by one until the problem reoccurs when it does you have nailed the culprit....

A different approach is to reset Internet Explorer ..... with IE open go to
Tools>Internet Options>Advanced>Reset and Ok your way out.
estart IE and see if there is any improvement.
Let us know how things go
Regards
paws
The help you receive here is free. If you wish to show your appreciation, then you may donate to help keep us online. http://www.whatthetech.com/donate

#7 Ztruker

Ztruker

    WTT Tech

  • Tech Team
  • 7,815 posts
  • Interests:Helping people fix MS Windows related computer problems of all kinds.

    Good, inexpensive wine (not an oxymoron).

Posted 29 May 2014 - 06:14 PM

Also, try a different browser like Firefox, Pale Moon or Google chrome, see how they behave.

 

Edit: What OS? XP, 7 or 8?


Edited by Ztruker, 29 May 2014 - 06:15 PM.

Rich

Artificial intelligence is no match for natural stupidity.


#8 krbybng

krbybng

    Authentic Member

  • Authentic Member
  • PipPip
  • 63 posts

Posted 30 May 2014 - 07:26 AM

Paws:

 

Thanks.  Tried your suggestions but the problem still exists.

 

ZTrucker:  I'll try another browser.  Currently have Vista Service Pack 2.



#9 paws

paws

    Tech Team

  • Administrator
  • 6,001 posts

Posted 30 May 2014 - 08:05 AM

If the problem still persists, then its indicating a more serious problem....

 

Have you tried using a system Restore Point created before the problem started?Details here:

http://bertk.mvps.or...estoresysv.html

Let us know how things go

Regards

paws


The help you receive here is free. If you wish to show your appreciation, then you may donate to help keep us online. http://www.whatthetech.com/donate

#10 krbybng

krbybng

    Authentic Member

  • Authentic Member
  • PipPip
  • 63 posts

Posted 30 May 2014 - 04:27 PM

Hey Paws:

 

Restored as requested, but still no luck posting pics.


    Advertisements

Register to Remove


#11 paws

paws

    Tech Team

  • Administrator
  • 6,001 posts

Posted 31 May 2014 - 02:23 AM

Ok, I understand... lets try and establish if its a problem with your connection/settings to twitter, or a more general problem with your computer.

Do you have any problems posting pictures to anywhere else?

Try posting a screen dump into your topic here of the page you get when you try but fail to post a picture to twitter.

Regards
paws
The help you receive here is free. If you wish to show your appreciation, then you may donate to help keep us online. http://www.whatthetech.com/donate

#12 krbybng

krbybng

    Authentic Member

  • Authentic Member
  • PipPip
  • 63 posts

Posted 31 May 2014 - 08:35 AM

As attached.

Attached Thumbnails

  • twitter.jpg


#13 krbybng

krbybng

    Authentic Member

  • Authentic Member
  • PipPip
  • 63 posts

Posted 31 May 2014 - 08:42 AM

No issues with adding pics to emails, Facebook, etc.



#14 paws

paws

    Tech Team

  • Administrator
  • 6,001 posts

Posted 31 May 2014 - 10:35 AM

Ok, thanks for the screen dump

That all looks fine so I guess it must be a problem with either your twitter settings or procedure.

 

have a look here:

https://support.twit...otos-on-twitter#

 

is this any help?

Regards

paws


The help you receive here is free. If you wish to show your appreciation, then you may donate to help keep us online. http://www.whatthetech.com/donate

#15 krbybng

krbybng

    Authentic Member

  • Authentic Member
  • PipPip
  • 63 posts

Posted 31 May 2014 - 01:36 PM

no help...


Related Topics



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users