Jump to content

Build Theme!
  •  
  • Infected?

WE'RE SURE THAT YOU'LL LOVE US!

Hey there! :wub: Looks like you're enjoying the discussion, but you're not signed up for an account. When you create an account, we remember exactly what you've read, so you always come right back where you left off. You also get notifications, here and via email, whenever new posts are made. You can like posts to share the love. :D Join 91981 other members! Anybody can ask, anybody can answer. Consistently helpful members may be invited to become staff. Here's how it works. Virus cleanup? Start here -> Malware Removal Forum.

Try What the Tech -- It's free!


Photo

Can download but cannot install -- still infected? [Solved]

Painfully Slow

  • This topic is locked This topic is locked
91 replies to this topic

#46 jeffce

jeffce

    Malware Guy

  • Authentic Member
  • PipPipPipPipPipPip
  • 8,693 posts

Posted 27 April 2014 - 01:42 PM

Ok  :)


Posted Image
 
 

    Advertisements

Register to Remove


#47 mickey7

mickey7

    Silver Member

  • Authentic Member
  • PipPipPip
  • 254 posts

Posted 27 April 2014 - 07:33 PM

Don't know if this is the log you are looking for or not--- took until early evening to get the scan started. Stated that initializing for quite some time. Then about 8 pm stated done! and that log showed up.  not with the name you indicated.  Copied the log to the flash drive to post here and tried to close scan but it said it was still running  But have no clue if it is or not.... It took several hours just to open and start the scan etc....  Should I try to rerun rogue killer or other deep scans?

 

Here are the results of what did show up:

---------------------------------------
Malwarebytes Anti-Rootkit BETA 1.07.0.1009

© Malwarebytes Corporation 2011-2012

OS version: 6.0.6002 Windows Vista Service Pack 2 x64

Account is Administrative

Internet Explorer version: 9.0.8112.16421

File system is: NTFS
Disk drives: C:\ DRIVE_FIXED, E:\ DRIVE_FIXED
CPU speed: 1.995000 GHz
Memory total: 4254539776, free: 2420727808

=======================================
Initializing...
------------ Kernel report ------------
     04/27/2014 17:25:07
------------ Loaded modules -----------
\SystemRoot\system32\ntoskrnl.exe
\SystemRoot\system32\hal.dll
\SystemRoot\system32\kdcom.dll
\SystemRoot\system32\mcupdate_GenuineIntel.dll
\SystemRoot\system32\PSHED.dll
\SystemRoot\system32\CLFS.SYS
\SystemRoot\system32\CI.dll
\SystemRoot\system32\drivers\Wdf01000.sys
\SystemRoot\system32\drivers\WDFLDR.SYS
\SystemRoot\system32\drivers\acpi.sys
\SystemRoot\system32\drivers\WMILIB.SYS
\SystemRoot\system32\drivers\msisadrv.sys
\SystemRoot\system32\drivers\pci.sys
\SystemRoot\System32\drivers\partmgr.sys
\SystemRoot\system32\DRIVERS\compbatt.sys
\SystemRoot\system32\DRIVERS\BATTC.SYS
\SystemRoot\system32\drivers\volmgr.sys
\SystemRoot\System32\drivers\volmgrx.sys
\SystemRoot\System32\drivers\mountmgr.sys
\SystemRoot\system32\drivers\iastor.sys
\SystemRoot\system32\drivers\fltmgr.sys
\SystemRoot\system32\drivers\fileinfo.sys
\SystemRoot\System32\Drivers\PxHlpa64.sys
\SystemRoot\System32\Drivers\ksecdd.sys
\SystemRoot\system32\drivers\ndis.sys
\SystemRoot\system32\drivers\msrpc.sys
\SystemRoot\system32\drivers\NETIO.SYS
\SystemRoot\System32\drivers\tcpip.sys
\SystemRoot\System32\drivers\fwpkclnt.sys
\SystemRoot\System32\Drivers\Ntfs.sys
\SystemRoot\system32\drivers\volsnap.sys
\SystemRoot\System32\Drivers\spldr.sys
\SystemRoot\System32\Drivers\mup.sys
\SystemRoot\System32\drivers\ecache.sys
\SystemRoot\system32\drivers\disk.sys
\SystemRoot\system32\drivers\CLASSPNP.SYS
\SystemRoot\system32\drivers\crcdisk.sys
\SystemRoot\system32\DRIVERS\avgrkx64.sys
\SystemRoot\system32\DRIVERS\avgloga.sys
\SystemRoot\system32\DRIVERS\avgmfx64.sys
\SystemRoot\system32\DRIVERS\avgidsha.sys
\SystemRoot\system32\DRIVERS\tunnel.sys
\SystemRoot\system32\DRIVERS\tunmp.sys
\SystemRoot\system32\DRIVERS\igdkmd64.sys
\SystemRoot\System32\drivers\dxgkrnl.sys
\SystemRoot\System32\drivers\watchdog.sys
\SystemRoot\system32\DRIVERS\usbuhci.sys
\SystemRoot\system32\DRIVERS\USBPORT.SYS
\SystemRoot\system32\DRIVERS\usbehci.sys
\SystemRoot\system32\DRIVERS\HDAudBus.sys
\SystemRoot\system32\DRIVERS\NETw5v64.sys
\SystemRoot\system32\DRIVERS\yk60x64.sys
\SystemRoot\system32\DRIVERS\i8042prt.sys
\SystemRoot\system32\DRIVERS\Apfiltr.sys
\SystemRoot\system32\DRIVERS\mouclass.sys
\SystemRoot\system32\DRIVERS\kbdclass.sys
\SystemRoot\system32\DRIVERS\cdrom.sys
\SystemRoot\system32\DRIVERS\GEARAspiWDM.sys
\SystemRoot\system32\DRIVERS\CmBatt.sys
\SystemRoot\system32\DRIVERS\wmiacpi.sys
\SystemRoot\system32\DRIVERS\intelppm.sys
\SystemRoot\system32\DRIVERS\msiscsi.sys
\SystemRoot\system32\DRIVERS\storport.sys
\SystemRoot\system32\DRIVERS\TDI.SYS
\SystemRoot\system32\DRIVERS\rasl2tp.sys
\SystemRoot\system32\DRIVERS\ndistapi.sys
\SystemRoot\system32\DRIVERS\ndiswan.sys
\SystemRoot\system32\DRIVERS\raspppoe.sys
\SystemRoot\system32\DRIVERS\raspptp.sys
\SystemRoot\system32\DRIVERS\rassstp.sys
\SystemRoot\system32\DRIVERS\termdd.sys
\SystemRoot\system32\DRIVERS\swenum.sys
\SystemRoot\system32\DRIVERS\ks.sys
\SystemRoot\system32\DRIVERS\mssmbios.sys
\SystemRoot\system32\DRIVERS\umbus.sys
\SystemRoot\system32\DRIVERS\usbhub.sys
\SystemRoot\System32\Drivers\NDProxy.SYS
\SystemRoot\system32\DRIVERS\stwrt64.sys
\SystemRoot\system32\DRIVERS\portcls.sys
\SystemRoot\system32\DRIVERS\drmk.sys
\SystemRoot\system32\drivers\ksthunk.sys
\SystemRoot\System32\Drivers\Fs_Rec.SYS
\SystemRoot\System32\Drivers\Null.SYS
\??\C:\Windows\system32\drivers\avgtpx64.sys
\SystemRoot\System32\drivers\vga.sys
\SystemRoot\System32\drivers\VIDEOPRT.SYS
\SystemRoot\System32\DRIVERS\RDPCDD.sys
\SystemRoot\system32\drivers\rdpencdd.sys
\SystemRoot\System32\Drivers\Msfs.SYS
\SystemRoot\System32\Drivers\Npfs.SYS
\SystemRoot\System32\DRIVERS\rasacd.sys
\SystemRoot\system32\DRIVERS\avgfwd6a.sys
\SystemRoot\system32\DRIVERS\tdx.sys
\SystemRoot\system32\DRIVERS\avgtdia.sys
\SystemRoot\System32\DRIVERS\netbt.sys
\SystemRoot\system32\DRIVERS\smb.sys
\SystemRoot\system32\drivers\RTSTOR64.SYS
\SystemRoot\system32\drivers\USBD.SYS
\SystemRoot\system32\drivers\afd.sys
\SystemRoot\system32\drivers\ws2ifsl.sys
\SystemRoot\system32\DRIVERS\pacer.sys
\SystemRoot\system32\DRIVERS\USBSTOR.SYS
\SystemRoot\system32\DRIVERS\netbios.sys
\SystemRoot\system32\DRIVERS\wanarp.sys
\SystemRoot\system32\DRIVERS\rdbss.sys
\SystemRoot\system32\drivers\nsiproxy.sys
\SystemRoot\System32\Drivers\dfsc.sys
\SystemRoot\system32\DRIVERS\avgldx64.sys
\SystemRoot\system32\DRIVERS\avgidsdrivera.sys
\SystemRoot\System32\Drivers\fastfat.SYS
\SystemRoot\system32\DRIVERS\cdfs.sys
\SystemRoot\System32\Drivers\crashdmp.sys
\SystemRoot\System32\Drivers\dump_iaStor.sys
\SystemRoot\System32\win32k.sys
\SystemRoot\System32\drivers\Dxapi.sys
\SystemRoot\system32\DRIVERS\monitor.sys
\SystemRoot\System32\TSDDD.dll
\SystemRoot\System32\cdd.dll
\SystemRoot\system32\drivers\luafv.sys
\SystemRoot\system32\drivers\WudfPf.sys
\SystemRoot\system32\drivers\spsys.sys
\SystemRoot\system32\DRIVERS\packet.sys
\SystemRoot\system32\DRIVERS\lltdio.sys
\SystemRoot\system32\DRIVERS\nwifi.sys
\SystemRoot\system32\DRIVERS\ndisuio.sys
\SystemRoot\system32\DRIVERS\rspndr.sys
\SystemRoot\system32\drivers\HTTP.sys
\SystemRoot\System32\DRIVERS\srvnet.sys
\SystemRoot\system32\DRIVERS\bowser.sys
\SystemRoot\System32\drivers\mpsdrv.sys
\SystemRoot\system32\drivers\mrxdav.sys
\SystemRoot\system32\DRIVERS\mrxsmb.sys
\SystemRoot\system32\DRIVERS\mrxsmb10.sys
\SystemRoot\system32\DRIVERS\mrxsmb20.sys
\SystemRoot\System32\DRIVERS\srv2.sys
\SystemRoot\System32\DRIVERS\srv.sys
\SystemRoot\system32\drivers\peauth.sys
\SystemRoot\System32\Drivers\secdrv.SYS
\SystemRoot\System32\drivers\tcpipreg.sys
\SystemRoot\system32\DRIVERS\WUDFRd.sys
\??\C:\Windows\system32\drivers\mbamchameleon.sys
\??\C:\Windows\system32\drivers\MBAMSwissArmy.sys
\Windows\System32\ntdll.dll
----------- End -----------
Done!
<<<1>>>
Upper Device Name: \Device\Harddisk1\DR1
Upper Device Object: 0xfffffa80063de060
Upper Device Driver Name: \Driver\disk\
Lower Device Name: \Device\00000065\
Lower Device Object: 0xfffffa80063dc060
Lower Device Driver Name: \Driver\USBSTOR\
<<<1>>>
Upper Device Name: \Device\Harddisk0\DR0
Upper Device Object: 0xfffffa8004b38060
Upper Device Driver Name: \Driver\disk\
Lower Device Name: \Device\Ide\IAAStorageDevice-1\
Lower Device Object: 0xfffffa80045cc050
Lower Device Driver Name: \Driver\iaStor\
 



#48 mickey7

mickey7

    Silver Member

  • Authentic Member
  • PipPipPip
  • 254 posts

Posted 27 April 2014 - 09:15 PM

it is actually still doing something ... will let it run overnight.



#49 mickey7

mickey7

    Silver Member

  • Authentic Member
  • PipPipPip
  • 254 posts

Posted 28 April 2014 - 05:35 AM

Still scanning

#50 jeffce

jeffce

    Malware Guy

  • Authentic Member
  • PipPipPipPipPipPip
  • 8,693 posts

Posted 28 April 2014 - 05:46 AM

Ok....I am checking with some colleagues about your system here.   I will return as quickly as I can.  Thanks for your patience.


Posted Image
 
 

#51 jeffce

jeffce

    Malware Guy

  • Authentic Member
  • PipPipPipPipPipPip
  • 8,693 posts

Posted 28 April 2014 - 07:20 AM

I notice that you have AVG installed on your system.  I think that this may be a bit of your problem as it might be causing conflicts, so we need to uninstall that and the best way to make sure that all of it is removed is by downloading the AVG Remover Tool found here.  Once the tool is downloaded, right-click and Run as Administrator (Vista) the icon for this tool and follow the prompts to completely remove AVG.

 

Once complete, let's download and install a new antivirus program with a "smaller footprint" and is also free....Microsoft Security Essentials.  

 

Get that installed onto your system and then run a new scan with DDS and post the new DDS.txt please.  :)


Posted Image
 
 

#52 mickey7

mickey7

    Silver Member

  • Authentic Member
  • PipPipPip
  • 254 posts

Posted 28 April 2014 - 07:50 AM

OK will try that later-- left computer home today as it was still running that scan. This window was filled with things but could not tell if it was just "checking items off" as it finished sections or if it has been finding anything.  Hopefully it will be done when I get home.  I am surprised about AVG. It is a very popular anti-virus.  (Is this machine too old to support it? I actually haven't looked closely at the specs~ shame on me)

 

I kinda hope that there is something rooted that can explain this speed issue.  I really wish you or your collegues could see the machine in operation. Even "back in the day" I have never seen one soooo slow that it can take over an hour to open something let alone get it to run.  I have worked other machines with you guys and have never seen such slow scans etc.... (Utilizing the same scans. )

 

Oh well, here's to a miracle from you and your collegues or the scan when I get home later.

 

Again thanks for your patience as well.



#53 jeffce

jeffce

    Malware Guy

  • Authentic Member
  • PipPipPipPipPipPip
  • 8,693 posts

Posted 28 April 2014 - 07:57 AM

OK will try that later-- left computer home today as it was still running that scan. This window was filled with things but could not tell if it was just "checking items off" as it finished sections or if it has been finding anything.  Hopefully it will be done when I get home.  I am surprised about AVG. It is a very popular anti-virus.  (Is this machine too old to support it? I actually haven't looked closely at the specs~ shame on me)

Sounds great.  :)  In my opinion, AVG has become what might be called "bloatware".  I uses a lot of resources and the newer versions, evidently, are causing more and more conflicts.  I remember many years ago I used it and AVG used to be ok....but now it seems to really slow down systems.


Posted Image
 
 

#54 mickey7

mickey7

    Silver Member

  • Authentic Member
  • PipPipPip
  • 254 posts

Posted 28 April 2014 - 03:30 PM

Home now--- still scanning moving slowly through the Windows\system32 area

 

Downloaded avg tool to flash drive -- can I do that while scan going or should I cancel it?



#55 jeffce

jeffce

    Malware Guy

  • Authentic Member
  • PipPipPipPipPipPip
  • 8,693 posts

Posted 28 April 2014 - 07:10 PM

Go ahead and finish the scan first.  :)


Posted Image
 
 

    Advertisements

Register to Remove


#56 mickey7

mickey7

    Silver Member

  • Authentic Member
  • PipPipPip
  • 254 posts

Posted 29 April 2014 - 08:36 AM

I had placed the flash drive in and was in process of copying over the avg removal tool (without stopping the scan) when I saw the above post. Stopped trying to get it on to the laptop and let the scan continue.  After a little while, I looked at the computer and it had the splash screen that you would normally see when shutting down after windows updates.  It had a please wait screen so I let it go.  It was still like that in the morning.  After I got to work (snuck it in again :) ) I did a hard reset and am in the process of trying to get that avg tool on and running...   still working on that after an hour.... [see what I mean? should be nothing to copy a file to the desktop...]



#57 mickey7

mickey7

    Silver Member

  • Authentic Member
  • PipPipPip
  • 254 posts

Posted 29 April 2014 - 10:14 AM

Finally copied over the file but still cannot get it to run.  Have been at this for 3 hours so far.  I can right click and click run as administrator it spins the waiting/thinking circle pointer then nothing.  Once I was able to see in the tool bar AVG needs your..... but never appeared on the desktop to allow or deny the program. What is going on???? Should I try to remove via control panel?



#58 mickey7

mickey7

    Silver Member

  • Authentic Member
  • PipPipPip
  • 254 posts

Posted 29 April 2014 - 10:17 AM

Disregard for the moment the above post.  When I walked back I saw the permissions panel and clicked it.



#59 mickey7

mickey7

    Silver Member

  • Authentic Member
  • PipPipPip
  • 254 posts

Posted 29 April 2014 - 11:10 AM

Ok have to reboot.  Process failed message. Rebooting and trying again.



#60 jeffce

jeffce

    Malware Guy

  • Authentic Member
  • PipPipPipPipPipPip
  • 8,693 posts

Posted 29 April 2014 - 11:15 AM

Try from Safe Mode if need be.  


Posted Image
 
 

Related Topics




Also tagged with one or more of these keywords: Painfully Slow

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users