Jump to content

Build Theme!
  •  
  • Infected?

WE'RE SURE THAT YOU'LL LOVE US!

Hey there! :wub: Looks like you're enjoying the discussion, but you're not signed up for an account. When you create an account, we remember exactly what you've read, so you always come right back where you left off. You also get notifications, here and via email, whenever new posts are made. You can like posts to share the love. :D Join 91735 other members! Anybody can ask, anybody can answer. Consistently helpful members may be invited to become staff. Here's how it works. Virus cleanup? Start here -> Malware Removal Forum.

Try What the Tech -- It's free!


Photo

ie gets slower and slower - not malware ?


  • Please log in to reply
17 replies to this topic

#16 bladesfan

bladesfan

    Authentic Member

  • Authentic Member
  • PipPip
  • 51 posts

Posted 09 June 2010 - 08:54 AM

Hi Have tried using the internal test socket which has not changed anything for the tree site. Once I get the error, even I stop the browser I cannot navigate to another page on the site, I have to close the browser. At the moment I am not getting an error displayed indicating an unknown page, but just a freeze. I can't get anything similar with other sites

    Advertisements

Register to Remove


#17 paws

paws

    Tech Team

  • Administrator
  • 5,952 posts

Posted 09 June 2010 - 09:51 AM

which has not changed anything for the tree site.
Once I get the error, even I stop the browser I cannot navigate to another page on the site, I have to close the browser.
At the moment I am not getting an error displayed indicating an unknown page, but just a freeze.

This is consistent with the coding errors on the website concerned...you could always take it up with Clive Anderson ........ I believe he is still president at the moment!
How are you finding things with other sites...BBC for example?...any similar problems?
Regards
paws
The help you receive here is free. If you wish to show your appreciation, then you may donate to help keep us online. http://www.whatthetech.com/donate

#18 bladesfan

bladesfan

    Authentic Member

  • Authentic Member
  • PipPip
  • 51 posts

Posted 17 June 2010 - 06:48 AM

I don't get freezes in the same was as for the tree site. Things might be slow in downloading at times but these could easily be the ISP and the amount of content to download. As otherwise things appear to be running ok I think it is best to close this issue down and I can always open a new one if the problem starts reappearing elsewhere. thx bladesfan

Related Topics



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users