Jump to content

Build Theme!
  •  
  • Infected?

WE'RE SURE THAT YOU'LL LOVE US!

Hey there! :wub: Looks like you're enjoying the discussion, but you're not signed up for an account. When you create an account, we remember exactly what you've read, so you always come right back where you left off. You also get notifications, here and via email, whenever new posts are made. You can like posts to share the love. :D Join 91701 other members! Anybody can ask, anybody can answer. Consistently helpful members may be invited to become staff. Here's how it works. Virus cleanup? Start here -> Malware Removal Forum.

Try What the Tech -- It's free!


Photo

Can't Upload files to Forums


  • Please log in to reply
24 replies to this topic

#16 manicd

manicd

    Advanced Member

  • Authentic Member
  • PipPipPipPip
  • 585 posts

Posted 05 September 2009 - 03:18 PM

Thank you very much Doug that seems to have done the trick. :notworthy:
I can now upload to 2/3 all the sites which I was originally trying to upload to, including this one.
I think the reason I can't download the jpg's from the page you gave me the link to, is because there jpg's are for the 'What the Tech Classroom' members........maybe?

Edited by manicd, 05 September 2009 - 03:28 PM.

    Advertisements

Register to Remove


#17 Doug

Doug

    Retired Administrator -Tech Team

  • Tech Team
  • 10,057 posts

Posted 05 September 2009 - 07:28 PM

Manicd, Go to the forum/thread I linked. Place your cursor on the "image" portion of the display, and not on the Black boarder. Your cursor will change from a pointing arrow to a pointing finger. Click when it is a pointing finger.
The help you receive here is free.
If you wish, you may Donate to help keep us online.

#18 manicd

manicd

    Advanced Member

  • Authentic Member
  • PipPipPipPip
  • 585 posts

Posted 06 September 2009 - 06:39 AM


Hi Doug
Not to sound rude but what you advised is what I was doing anyway.
It's not a big deal it just seems strange that I can't download those jpg's.



Untitled1.jpg
Untitled2.jpg

Edited by manicd, 06 September 2009 - 06:48 AM.


#19 Raktor

Raktor

    Teacher Emeritus

  • Authentic Member
  • PipPipPipPipPip
  • 3,114 posts

Posted 06 September 2009 - 07:13 AM

If you uploaded them while you were a classroom member, now that you don't have access to the classroom you probably don't have access to the files either. Strange, but it kind of makes sense.
Posted Image
Graduate from the WTT Malware Classroom
If you feel I have helped you, please consider a donation. Posted Image
Topics will be closed after three days if there is no response.
Please do not PM me for malware removal assistance.

#20 Doug

Doug

    Retired Administrator -Tech Team

  • Tech Team
  • 10,057 posts

Posted 06 September 2009 - 08:50 AM

Manicd, There was a problem with that particular image... for everyone, not just you. I've now replaced the file. It should now both display and download for you. If not, then it's back to the woodshed for me. Doug
The help you receive here is free.
If you wish, you may Donate to help keep us online.

#21 manicd

manicd

    Advanced Member

  • Authentic Member
  • PipPipPipPip
  • 585 posts

Posted 06 September 2009 - 08:55 AM

Hi Raktor, Doug

The jpgs I'm trying view in the thread/forum were not uploaded by me.

If you uploaded them while you were a classroom member, now that you don't have access to the classroom you probably don't have access to the files either. Strange, but it kind of makes sense.

That's what I thought

I think the reason I can't download the jpg's from the page you gave me the link to, is because there jpg's are for the 'What the Tech Classroom' members........maybe?


Sorry Doug I still can't download them :lol:

Edited by manicd, 06 September 2009 - 08:55 AM.


#22 Doug

Doug

    Retired Administrator -Tech Team

  • Tech Team
  • 10,057 posts

Posted 06 September 2009 - 09:05 AM

Manicd, What "skin" are you using to view the Forum? Try using WhatTheTech (alternative) occasionally certain functions become disabled in one skin, but not others. I use WhatTheTech (alternative) so I know it is working in that skin,..... That is... If "skin" is the issue causing you difficulty. Sorry this is an annoyance. And I do appreciate that you have already resolved the lion's share of your difficulties with this. Doug
The help you receive here is free.
If you wish, you may Donate to help keep us online.

#23 manicd

manicd

    Advanced Member

  • Authentic Member
  • PipPipPipPip
  • 585 posts

Posted 06 September 2009 - 10:48 AM

Hi Doug, not to worry.

I am using the WTT Skin; I tried downloading with the other skins but no joy I'm afraid
WTT Alternative
WTT_Alternative.png
IPB_2.2.0_Default
IPB_2.2.0_Default.jpg
IP.Board Pro
IP.Board_Pro.png


#24 Doug

Doug

    Retired Administrator -Tech Team

  • Tech Team
  • 10,057 posts

Posted 06 September 2009 - 11:36 AM

Hey Manicd,

Hi Doug, not to worry.


For the time being, I'll go with that.
Thanks :blush:

Glad you got "most" of what you needed to move forward with your other Thread(s).

Doug
The help you receive here is free.
If you wish, you may Donate to help keep us online.

#25 manicd

manicd

    Advanced Member

  • Authentic Member
  • PipPipPipPip
  • 585 posts

Posted 06 September 2009 - 12:08 PM

Ok thanks Doug. Thanks to Ztrucker, 8210GUY & Raktor also.

    Advertisements

Register to Remove

Related Topics



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users