Jump to content

Build Theme!
  •  
  • Infected?

Welcome to What the Tech - Register now for FREE

A community of volunteers who share their knowledge, and answer your tech questions. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message, and all ads will be removed once you have signed in.

Create an Account Login to Account


Photo

ubuntu 10.10


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 lesterfarley

lesterfarley

    New Member

  • New Member
  • Pip
  • 1 posts

Posted 26 December 2010 - 07:51 AM

Need help with a Ubuntu 10.10 booting problem.
When I attempt to boot to Ubuntu , I receive a message "NO VIDEO SIGNAL" .

Can anyone help correct this problem?

Lester Farley

****!12@yahoo.com
Edited by paws Email address removed

Edited by paws, 26 December 2010 - 10:46 AM.

Advertisement


#2 paws

paws

    Tech Team

  • Administrator
  • 5,244 posts

Posted 26 December 2010 - 10:50 AM

Hi and welcome to the WTT forums. Sorry t hear of the problems with your computer. I have edited your email address...its not wise to provide email addresses in open forums...(not unless you want an inbox flooded out with spam that is!) So that our members can respond to your question, can you confirm that your VDU is working correctly...please connect it up to a known working computer and let us know if there is any change in the error message Regards paws



Similar Topics: ubuntu 10.10     x


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users